Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Halloweenversiering | feestversiering | feestdecoratie | kinderfeest | themafeest | Full-PartyBox | feestpakketten en feestversiering

3x leuke Halloweenversiering

Heb jij al leuke plannen gemaakt voor Halloween binnenkort? Ga jij de straat op met de kindjes voor ‘trick or treat’, geef je zelf een feestje of ga je naar een feestje? Hier kan je alvast leuke Halloweenversiering ideeën terugvinden. Het is leuk om je huis ook gewoon in de sfeer te brengen door hier en daar wat kleine griezelelementjes te plaatsen of te hangen.

1. Pompoenversiering

Je kan Halloweenpompoenen op veel manieren maken: pompoenen uitsnijden in allerlei enge figuren en knutselen. Graag geef ik je hier ene leuk voorbeeld om een pompoen te maken met een ballon en papier-marché. Ze zijn leuk alleen te maken, maar ook gemakkelijk met de kindjes erbij.

Materiaal nodig : ballon, krantenpapier, witte lijm, platte borstel, touw, schaar
Instructies:

  1. Blaas de ballon op en knoop deze niet vast, maar plak deze met plakband, zodat je nadien nog kan opblazen.
  2. Plak het touw vast aan bij de plakband en doe het touw zo rond de ballon dat je een verdeling krijgt zoals bij een pompoen.
  3. Maak het touwtje los dat je bovenaan had vastgekleefd en knoop dit aan het andere uiteinde van het touwtje.
  4. Plak met plakband alle touwtjes vast op hun plek op de ballon.
  5. Blaas de ballon nu nog een beetje bij zodat er door de touwtjes uitstulpingen tevoorschijn komen.
  6. Knip het krantenpapier in lange stroken
  7. Lijm de stroken in meerdere laken over de ballon en zorg bovenaan dat je een leuke stengel vormt. Laat deze  dan drogen.
  8. Verf en versier de pompoen.
  9. Maak er meerdere en eventueel in verschillende groottes

Bekijk je liever een filmpje dan kan je hier terugvinden hoe je deze Halloweenversiering kan maken stap voor stap.

ballonfiguren

2. Ballonfiguren

Ook met ballonnen kan je de leuke griezelfiguurtjes maken. Zo kan je met een witte ballon en wat crêpe papier een spookje maken, met een oranje ballon en wat papier een eng pompoentje of met een zwarte ballon en wat papier een vleermuisje. Of maak met een grote zwarte, een kleine zwarte ballon een paar wiebeloogjes en crêpe papier een enge grote spin.

vleermuizen cupcakeprikkers

3. Cupcakeprikkers

Je kan de cupcakeprikkers zelf maken door Halloweenafbeeldingen te zoeken op internet en deze zelf op tandenstokers op satéprikkers te plakken. Ook kan je ze op je kartonnen bekers, rietjes of op het raam plakken. Koop je ze liever al volledig afgewerkt, dan wil ik ze zeker voor jou op maat maken, neem dan even contact met me op.

Er zijn nog tal van andere ideeën van leuke Halloweenversiering ! Welke versiering heb jij gekocht of gemaakt voor je huis in de Halloweensfeer te brengen? Laat het me weten hieronder.

Veel plezier met griezelen de komende weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *