Zoeken
Sluit dit zoekvak.
gender reveal feestje

Feestversiering gender reveal

Feestversiering gender reveal

Steeds meer en meer mensen organiseren een Gender Reveal feestje om het geslacht van hun kindje bekend te maken aan familie en goede vrienden! Zo’n feest is nog leuker met mooie roze en blauwe feestversiering en andere gender reveal gadgets. Maak tijdens dit feestje het geslacht bekend en kom er samen achter of jullie mogen gaan genieten van een jongen of een meisje!

Er zijn verschillende manieren om het geslacht bekend te maken en daarvoor hebben we verschillende feestartikelen om dit leuker te maken dan het al is. Wens je graag enkele originele manieren om een Gender Reveal te doen, lees dan de blog “Hoe een Gender Reveal in coronatijden doen?”. Ook Voor inspiratie via onze Pinterest-pagina ‘Gender Reveal‘ kan je heel wat toffe en prachtige ideeën terugvinden.

Gender Reveal feestje voor iedereen

Houden jullie zelf ook graag van verrassingen? Dan is het een leuk idee om de verloskundige het geslacht door te laten geven aan iemand die aan de slag gaat met de versiering. Zo is het voor iedereen inclusief jullie zelf die aanwezig zijn op de Gender Reveal feestje een bijzonder moment om samen bij stil te staan. 

Vanuit ons assortiment van het Gender Reveal feestje, kunnen jullie een goede keuze maken aan artikelen die niet mogen ontbreken op de dag van onthulling. Om het feestje mooi aan te kleden is het leuk om de feestartikelen te combineren met bijvoorbeeld ballonnen, confetti of andere feestversiering.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ON VACATION

van 1 juli tot en met 4 augustus zijn we niet bereikbaar.

We zijn er even tussenuit

Alle bestellingen die in deze periode gebeuren, kunnen ten vroegste op 5 augustus behandeld worden.