Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Een beetje over mezelf

Welkom bij mijn webshop Full-PartyBox!

Ik ben Britt een mama van een stoere zoon en een lieve meid en een halftijds administratief medewerkster!
Het concept is dan ook ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen in de zoektocht naar de perfecte versiering voor ieder feest. Dit bleek vaak tijdrovend, beperkt in aanbod en duur te zijn. Hier wilde ik graag een antwoord op bieden voor mezelf en anderen en dat is Full-PartyBox geworden.

Britt van Full-PartyBox

Nu zijn er genoeg redenen om jou huis om te toveren tot een feestdecor of de setting van een originele fotoshoot! Ben je op zoek naar feestversiering voor een (1ste) verjaardag, kinderfeestje, gender reveal, themafeest, communie of lentefeest, dan biedt Full-PartyBox jouw hiervoor een ruim assortiment van feestdecoratie en feestpakketten aan.

Alle pakketten worden zorgvuldig voor jou samengesteld, dit steeds met oog voor detail, kwaliteit en prijs. Zo kan je bij me terecht voor onder andere ballonnen, slingers, tafelversiering, dessertversiering en nog veel meer. Combineer je meerdere pakketten, dan mag je rekenen op een korting aan de kassa.

Heb je een specifieke vraag of wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik denkt graag met je mee.
Full-PartyBox wil op deze manier bijdragen aan jullie onvergetelijke feestjes en mijlpalen, tot in de puntjes gedecoreerd en zonder stress tot bij jullie in 1 doos gebracht.

ON VACATION

van 1 juli tot en met 4 augustus zijn we niet bereikbaar.

We zijn er even tussenuit

Alle bestellingen die in deze periode gebeuren, kunnen ten vroegste op 5 augustus behandeld worden.