Zoeken
Sluit dit zoekvak.
knutselen met kartonnen rietjes | feestversiering | feestdecoratie | kinderfeest | themafeest | Full-PartyBox | feestpakketten en feestversiering

DIY met kartonnen rietjes

rietjesslinger

De kartonnen rietjes heb je in allerlei kleuren en maten. De rietjes gebruik je meestal om van je drankje al gauw een feestje te maken. Maar wist je dat je er ook nog heel wat anders mee kan doen?

Kartonnen rietjes met zoet

Heb je er al eens aan gedacht om er een toffe traktatie van te maken? Zo kan je alles op zo’n kartonnenrietje plaatsen, denk maar aan de cakepops, marshmallows, donuts, meringues en zoveel meer.

kartonnen rietjes versieren

Met leuke tape, dik papier of stickers kan je je rietjes omtoveren in een thema naar keuze. Of je print iets leuks op een dikker papier en je schuift het rietje erdoor.

kartonnen rietjes met vlaggetjes

Heb je niet veel tijd, dan plak je de washi-tape rond het rietje en dan knip je aan het uiteinde er een driehoekje uit, zodat je leuke vlaggetjes krijgt. Eventueel kan je er nog een leuk tekstje op schrijven als het een licht effen kleur is.

41619516d2fad19eb31ad87acd10bc91

Wil je geen echte kaarsjes gebruiken op je taart of cupcakes, dan kan je van de kartonnen rietjes ook kaarsjes maken. Je hebt er enkel een aantal kartonnen rietjes, lijm en wat tissuepapier voor nodig.

Er zijn zoveel mogelijkheden met deze leuke rietjes. Je kan ook zeker al wat inspiratie terugvinden op onze Pinterest-pagina “DIY-Kartonnen rietjes“.
Heb jij zelf nog een leuk voorbeeldje?
Deel het met ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *