Zoeken
Sluit dit zoekvak.
DIY slingers | feestversiering | feestdecoratie | kinderfeest | themafeest | Full-PartyBox | feestpakketten en feestversiering

5x een mooie DIY-slinger

Een feest is pas af als er ballonnen en slingers aanwezig zijn! Vind je soms dat slingers te duur zijn, of wil je gewoon graag creatief bezig zijn met de kinderen, dan zijn DIY-slingers knutselen altijd een leuk idee. Hieronder kan je enkele leuke voorbeelden terug vinden van DIY-slingers.

tasselslinger
  • De tasselslinger

De tasselslinger is één van mijn favorieten. Deze zien er altijd heel feestelijk met een sprankeltje glamour uit. Je kan ze zelf maken door het stappenplan hier te volgen, maar je kan ze ook makkelijk in een DIY-pakketje bestellen op de slingerversiering-pagina. Hier kan je alle slingers vinden vanuit onze collectie, waaronder dus ook de tasselslingers.

  • De rietjesslinger

Deze rietjesslinger ziet er mooi uit in elk kleur van rietje. Je kan ze maken met de originele grootte van de rietjes, maar evengoed door ze in te korten in een kleiner formaat. Wil je deze graag zelf maken, dan kan je dit hier lezen hoe je dat het beste doet. Op zoek naar leuke kartonnen rietjes, neem dan zeker een kijkje in onze webshop bij de categorie tafelversiering.

rietjesslinger
DIY Action zelf Slinger maken papier makkelijk 1
  • De waaierslinger

Voor deze toffe DIY-slinger heb je enkele vellen gekleurd A4-papier nodig in de kleuren die je graag ziet, een perforator en touw/lint. Ze zijn heel makkelijk te maken en zien er geweldig uit eens ze klaar zijn. Wil je deze graag zelf maken, dan kan je de volledige beschrijving mooi stap voor stap hier terugvinden.

  • De printbare-slinger

Er zijn online heel veel leuke en soms zelfs gratis prints te vinden om leuke slingers te maken, zoals vlaggen met of zonder letters, allerlei vormen, … . Op deze blog kan je een leuke printbare slinger vinden om een romper slinger te maken voor bijvoorbeeld een babyshower, maar je kan de vorm natuurlijk ook nog gebruiken in een kleiner formaat weliswaar voor de cupcakeprikkers en zelfs een leuke taartslinger.

diy-vlaggenlijn-met-rompers-slinger
servettenslinger
  • De servettenslinger

Wist je dat je met eender welke kleur van servetten ook een hele leuke en mooie DIY-slinger kan maken?
Je vouwt de servet 1x open en knipt de gesloten rand eraf. Dan knip je bovenaan en onderaan franjes en blijft telkens een 5-tal cm weg van het midden/de vouw. Dan neem je wat touw en leg je dit op de vouw, doe er een beetje lijm op en vouw de servet dicht. Herhaal dit tot jou slinger helemaal vol hangt naar wens. Wil je graag toffe servetten voor deze servettenslinger neem dan snel een kijkje bij de categorie tafelversiering.

Toch niet zo creatief of geen zin in gefrutsel? Of heb je gewoon geen tijd, maar je wil toch een vrolijke, kleurrijke versiering op het feestje van jouw kind. Dan kun je natuurlijk ook gewoon terecht bij de Full-PartyBox. Via de link naar de slingerversiering krijg je alle slingers in ons assortiment te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *