Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIY Ballonslinger VOETBAL, 36 ballonnen

Perfecte feestdecoratie

De DIY ballonslinger VOETBAL bestaat voornamelijk uit groene, zwarte en witte kleuren . Het is zeer geschikt voor een voetbalthemafeest, een prachtig communie- of lentefeest en nog veel meer! Wil je graag nog een extra mooie folie voetbalballon dan kan  je deze vinden bij de “Extra feestversiering

Kwaliteitsballonnen

Deze ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex materiaal en zijn niet giftig. Ook zijn ze biologisch afbreekbaar. Door de latex kunnen de ballonnen in opgeblazen toestand zeer goed uitrekken.

15,00 incl. btw

Slechts 1 resterend op voorraad

6 x Metallic gouden ballonnen, 30cm

Deze metallic gouden ballonnen past perfect op elk feestje van het jaar!

6 x Emerald groene ballonnen, 30cm

Deze emerald groene ballonnen passen perfect op een feestje met een voetbalthema of een feestje met de kleuren groen!

Uitverkocht

6 x Pastel groene ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel groene ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat groene kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Uitverkocht

6 x Ballonnen met voetbalprint, 30cm

Game on! Scoor deze toffe ballonnen met voetbalprint voor een stoer voetbal feestje. De ballonnen zijn wit en hebben een zwarte voetbal print.

6 x Zwarte ballonnen, 13cm

Deze zwarte ballonnen hebben een tof glanzend effect! Dit kleine formaat is leuk om te gebruiken als tafel- of grondversiering.

6 x Witte ballonnen, 13cm

Deze schattige witte ballonnen zijn van klein formaat, van wel 13cm! Ze hebben een witte kleur met een glanzend effect en zijn enkel geschikt om te vullen met lucht.

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 15,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Grootste voordelen

✅ Tijdbesparend
✅ Complete set
✅ Multifunctioneel
✅ Gemakkelijk in elkaar zetten

Eenvoudig te monteren

Het monteren van de DIY ballonslinger VOETBAL vergt maar een paar eenvoudige stappen:

  • Stap 1 : U blaast de ballon op, dit kan u makkelijk doen met de handpomp en knoopt deze toe.

  • Stap 2 : U steekt de opgeblazen ballonnen door de ballonnenboogstrip. Maak zelf een leuke kleurpatroon met de grote (30cm) en de kleine (12cm) ballonnen.

  • Stap 3 : Knip de ballonnenboogstrip waar je DIY ballonslinger eindigt en hang de uiteinde vast aan de ophanghaakjes of de nylondraad.

Je kan deze ballonslinger ook gemakkelijk met de nylondraad maken in plaats van met de ballonnenboogstrip.  Er wordt bij elke ballonslinger een handleiding meegegeven waarin de 2 opties uitgebreid in worden uitgelegd.