Verhuur helium tank 50L

Helium nodig voor een feestje met veel ballonnen? Bij ons kan je terecht voor verhuur helium tank 50L goed, en dat is veel voordeliger en eenvoudiger dan een wegwerpheliumtank kopen. De heliumtanks zijn heel eenvoudig in gebruik doordat deze een geringe afmeting hebben en een laag gewicht. De manometer geeft ook constant de inhoud van de heliumtank weer en met de handige vulkraan was het vullen van ballonnen met helium nog nooit zo gemakkelijk.

Met deze heliumtank van 50L kan je +/-450 – 500 ballonnen van een grootte van 30cm vullen.

De heliumtank wordt niet verzonden, u kunt deze enkel komen afhalen en retourneren op het adres Zandblok 22 te 2960 Sint-Job. Deze kan ook in de regio geleverd worden: Brecht, Schilde en Schoten.

680,00 incl. btw

Addon Details
Verhuur helium tank 50L 680,00
Subtotal

Voorwaarden van verhuur helium tank 50L:

✔ In de prijs zit 1 weekend huurprijs van vrijdag tot maandag. Bij overschrijding van de huurdagen, wordt er automatisch een dagprijs van €1/dag aangerekend, dit kan dan afgehouden worden van de waarborg.

✔ Bij ophaling of levering zal er een waarborg gevraagd worden van €100 voor de tank zelf.

✔ Prijs is inclusief de milieubelasting van €9,2 exclusief btw.

✔ Bij het correct afleveren van de tank met vulkraan zal de waarborg worden terugbetaald. Voor eventueel resterend heliumgas in de cilinder wordt geen restitutie gegeven.

✔ De huurder is persoonlijk aansprakelijk voor alle kosten die voortvloeien uit beschadiging, vermissing of diefstal.

✔ Het is belangrijk dat de helium tank rechtop vervoert word aangezien het gas onder hoge druk in de tank bewaard word. De tank is heel licht en is makkelijk te vervoeren en goed geschikt voor gebruik binnenshuis.