Taarttopper Woodland

5/5
Deze taarttopper Woodland bevat 5 leuke designs om je taart mee te versieren: enkele bomen, een verjaardagswijzer en een vosje. De taarttoppers hebben verschillende groottes. Je kan de vos vooraan op je taart plaatsen of meer verstopt achter de bomen. Gebruik deze cupcake toppers om jouw cupcakes of taart in een bos thema te versieren.?De “PartyBox Woodland” zou goed bij deze cupcake vormpjes passen, neem zeker eens een kijkje.

3,33 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Kleur

, , , , , ,

Producteigenschappen

Feestgelegenheid:       
Verjaardag | Kinderfeestje | Themafeest |  Communie | Lentefeest
Kleur:               bruin | oranje
Materiaal:       hout, papier
Inhoud:           5 stuks
Afmeting:        9 tot 21,5cm (H)

Voordelen op een rij

Er zijn genoeg redenen om jou huis om te toveren tot een feestdecor of de setting van een originele fotoshoot! Ben je op zoek naar feestversiering voor een (1ste) verjaardag, kinderfeestje, gender reveal, themafeest, high tea, communie of lentefeest, dan biedt Full-PartyBox jouw hiervoor een ruim assortiment van feestdecoratie en feestpakketten aan.
Alle pakketten worden zorgvuldig voor jou samengesteld, dit steeds met oog voor detail, kwaliteit en prijs. Zo kan je bij ons terecht voor onder andere ballonnen, slingers, tafelversiering, dessertversiering en nog veel meer. Combineer je meerdere pakketten, dan mag je rekenen op een korting aan de kassa.
Heb je een specifieke vraag of wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. wij denken graag met je mee.
Ook  wil Full-PartyBox op deze manier bijdragen aan jullie onvergetelijke feesten en mijlpalen, tot in de puntjes gedecoreerd en zonder stress tot bij jullie gebracht in 1 doos.
Voordelen Full-PartyBox op een rij