Taarttopper 1st Birthday goud

5/5
T? gekke taarttopper 1st Birthday voor een 1ste verjaardag. Wat een mijlpunt ? je kleine prinses wordt 1 jaar! Super! Deze taarttopper met de tekst ?1st Birthday? in gouden-glitter design is geweldig voor op elke 1ste verjaardagstaart. Je tovert in een mum van tijd elke taart om in een prachtig plaatje! Wist je trouwens dat je deze taarttopper perfect kan combineren met de gouden ster cupcake prikkers!

2,26 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Kleur

, , , , , ,

Producteigenschappen

Feestgelegenheid:       
Verjaardag | Kinderfeestje | Themafeest
Kleur:              goud
Materiaal:       papier, hout
Inhoud:           1
Afmeting:        19,5 cm (H)

Voordelen op een rij

Er zijn genoeg redenen om jou huis om te toveren tot een feestdecor of de setting van een originele fotoshoot! Ben je op zoek naar feestversiering voor een (1ste) verjaardag, kinderfeestje, gender reveal, themafeest, high tea, communie of lentefeest, dan biedt Full-PartyBox jouw hiervoor een ruim assortiment van feestdecoratie en feestpakketten aan.
Alle pakketten worden zorgvuldig voor jou samengesteld, dit steeds met oog voor detail, kwaliteit en prijs. Zo kan je bij ons terecht voor onder andere ballonnen, slingers, tafelversiering, dessertversiering en nog veel meer. Combineer je meerdere pakketten, dan mag je rekenen op een korting aan de kassa.
Heb je een specifieke vraag of wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen. wij denken graag met je mee.
Ook  wil Full-PartyBox op deze manier bijdragen aan jullie onvergetelijke feesten en mijlpalen, tot in de puntjes gedecoreerd en zonder stress tot bij jullie gebracht in 1 doos.
Voordelen Full-PartyBox op een rij