Zoek
Sluit dit zoekvak.

Roze confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige roze confettiballonnen gevuld met roze papieren confetti!

2,25 incl. btw

Op voorraad

De roze papieren confetti wordt apart geleverd in een zakje met trechter bij de transparante ballonnen, zodat je ze thuis gemakkelijk kan vullen. Jouw prachtig versierde feestje is dus binnen no-time super glamoureus gedecoreerd! De roze confettiballonnen hebben opgeblazen een doorsnede van 30 cm en kan zowel met lucht als helium gevuld worden.
Ook leuk om geld in te stoppen als cadeau en kapot te laten prikken of in een ballonslinger te verwerken. Een mooie kleur hierbij is de glossy gouden ballon.

SPECIFICATIES

Kleur: transparant met roze confetti
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex, papier
Inhoud: 3 stuks transparante ballonnen, 1 zakje papieren roze confetti met kartonnen trechtertje
Afmetingen: 30cm | 12 inch
Volume: 0,018m³
Zweeftijd: 5-7 uur
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: HAZA Witbaard

Tip om de confetti goed te verspreiden:

– aankopen van BallonBoost en deze in de ballon doen, dan de confetti goed door de ballon schudden en pas na een dag opblazen met lucht of helium.

– je kan de roze confettiballonnen ook eerst stevig langs je kleding of haren strijken en dan vullen met confetti en gelijk opblazen. De wrijving zorgt er dan voor dat de confetti zich mooi verspreid en deels aan de binnenkant van de ballon vast plakt. Om de confetti extra goed te laten plakken in de ballon, kun je de ballon eventueel ook nog opblazen met een mengsel van helium en een kleine hoeveelheid lucht.

BIJPASSENDE PRODUCTEN