Pastel groene ballon, 30cm (1st)

Deze prachtige pastel groene ballon past perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat groene kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium. Wil je de ballon vullen met lucht? Dat kan door deze zelf op te blazen of je maakt het je gemakkelijk en je gebruikt onze stevige handpomp. Als je ze wil vullen met helium dan kan je voor een grotere hoeveelheid een heliumtank huren voor een weekend of we kunnen ze al vullen voor u de dag van de ophaling.

Gebruik de pastel groene ballonnen als decoratie op een verjaardag, bruiloft of themafeest of creëer een prachtige pastel regenboog van ballonnen. Je kan ze uiteraard ook terugvinden in enkele van onze ballonnentrossen of ballonslingers.

Ook verkrijgbaar in verschillende andere frisse pastelkleuren, dus je kan deze heel goed combineren met elkaar of met nog andere leuke kleuren. Er is ook nog het kleiner formaat van 12cm,  deze zijn leuk om extra op de grond te gooien als versiering of om wat dimensie in je ballonslinger te brengen.

0,25 incl. btw

Op voorraad

SPECIFICATIES

Kleur: pastel groen
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 1 stuk
Afmetingen: 30cm | 12 inch
Volume: 0,018m³
Zweeftijd: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BoostGel)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco