Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze ballonnen zijn gemaakt van dunne folie die gevuld kunnen worden met helium of lucht. Eenmaal opgeblazen, hebben ze een glanzende gouden kleur en vormen ze het cijfer 1. De afmetingen van de ballon variëren afhankelijk van de fabrikant en het model, maar ze zijn over het algemeen ongeveer 86 cm hoog en 51 cm breed.

De gouden folieballon nummer 1 is een populaire keuze voor feestdecoraties vanwege zijn opvallende uiterlijk en veelzijdigheid. Hij kan alleen worden gebruikt als op zichzelf staande decoratie, of in combinatie met andere folieballonnen of ballonboeketten om een ​​indrukwekkende feestelijke sfeer te creëren.

Het is belangrijk om folieballonnen goed te behandelen, omdat ze gevoelig zijn voor schade en lekken als ze worden blootgesteld aan scherpe objecten of hitte. Ze moeten worden bewaard op een koele, droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht worden gehouden om verkleuring en vervorming te voorkomen.

Kortom, de gouden folieballon nummer 1 is een geweldige feestdecoratie die een feestelijke sfeer kan creëren voor verschillende gelegenheden waarbij het cijfer “1” centraal staat.

Voordelen van de gouden folieballon:
✅ Prachtige kleur en design van 86 centimeter hoog
✅ Makkelijk te bevestigen en tot wel 3 weken zweefplezier

SPECIFICATIES:
Model: nummer 1
Kleur: goud
Bevestigingshaakjes: 2 boven- en 2 onderzijde
Geschikt voor: helium of lucht
Zweeftijd met lucht: 2 tot 3 weken
Zweeftijd met helium: afhankelijk van de omgeving waarin hij zweeft tot wel 7 dagen
Materiaal: folie

Gouden folieballon nummer 1, 86cm

4,99 incl. btw

Een gouden folieballon nummer 1 is een feestelijke decoratie die gebruikt kan worden voor verschillende gelegenheden waarbij het cijfer “1” centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een eerste verjaardag, een jubileum of een afstudeerfeestje.

Op voorraad

BIJPASSENDE PRODUCTEN

Andere suggesties…

ON VACATION

van 1 juli tot en met 4 augustus zijn we niet bereikbaar.

We zijn er even tussenuit

Alle bestellingen die in deze periode gebeuren, kunnen ten vroegste op 5 augustus behandeld worden.