Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gouden confettiballonnen, 30cm (3st)

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige gouden confettiballonnen gevuld met gouden papieren confetti! De gouden papieren confetti wordt apart geleverd in een zakje met trechter bij de transparante ballonnen, zodat je ze thuis gemakkelijk kan vullen. Jouw prachtig versierde feestje is dus binnen no-time super glamoureus gedecoreerd! De gouden confettiballonnen hebben opgeblazen een doorsnede van 30 cm en kan zowel met lucht als helium gevuld worden.
Ook leuk om geld in te stoppen als cadeau en kapot te laten prikken of in een ballonslinger te verwerken. Een mooie kleur hierbij is de zwarte ballon.

2,25 incl. btw

Op voorraad

SPECIFICATIES

Kleur: transparant met gouden papieren confetti
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex, papier
Inhoud: 3 stuks transparante ballonnen, 1 zakje papieren gouden confetti met kartonnen trechtertje
Afmetingen: 30cm | 12 inch
Volume: 0,018m³
Zweeftijd: 5-7 uur
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: HAZA Witbaard

Tip om de confetti goed te verspreiden:

– aankopen van BoostBoost en deze in de ballon doen, dan de confetti goed door de ballon schudden en pas na een dag opblazen met lucht of helium.

– je kan de gouden confettiballonnen ook eerst stevig langs je kleding of haren strijken en dan vullen met confetti en gelijk opblazen. De wrijving zorgt er dan voor dat de confetti zich mooi verspreid en deels aan de binnenkant van de ballon vast plakt. Om de confetti extra goed te laten plakken in de ballon, kun je de ballon eventueel ook nog opblazen met een mengsel van helium en een kleine hoeveelheid lucht.