Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ballonslinger Valentijn, 30 ballonnen

Deze ballonslinger Valentijn is perfect om je geliefde te laten zien hoeveel hij/zij voor je betekent. Hang deze slinger aan de muur of over de deuropening en het zal elke kamer opfleuren. Het is een geweldige blikvanger voor als je geliefde thuiskomt!

18,00 incl. btw

Op voorraad

11 x Rode ballon, 30cm

Deze leuke rode ballon kan je gebruiken voor een leuk piratenfeestje of een feestje in kleurenthema. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

9 x Witte ballonnen, 30cm

Deze witte ballonnen van 30cm is leuk te combineren met zijn kleinere versie van 12cm, zoals in ballondecoratie of een leuke ballonslinger.

6 x Transparante ballonnen, 30cm

Deze leuke transparante ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje. Je kan ze vullen met leuke varianten confetti. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

3 x Mini wensballon hart, 15cm

Verras jouw dierbare met deze geweldige mini wensballon inclusief een leuk kaartje voor je persoonlijke boodschap. Deze folieballon van 15 cm in de vorm van een hart is leuk om te geven en te krijgen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 18,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Deze Valentijn ballonnenboog heeft een mooie mix met dieprood, wit en transparante ballonnen met folieconfetti in hartjesvorm. Deze set bevat 30 ballonnen, lijmdots, nylondraad en een handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je tewerk kan gaan om deze DIY-ballonslinger te maken.

Je kan ook nog een leuke ballonnentros Valentijn erbij bestellen als welkom aan de deur of voor de gezelligheid aan de tafel.

Grootste voordelen

✅ Tijdbesparend
✅ Complete set
✅ Multifunctioneel
✅ Gemakkelijk in elkaar zetten

Eenvoudig te monteren

Het monteren van de DIY ballonslinger VALENTIJN vergt maar een paar eenvoudige stappen:

  • Stap 1 : U blaast de ballon op, dit kan u makkelijk doen met de handpomp en knoopt deze toe.

  • Stap 2 : U steekt de opgeblazen ballonnen door de ballonnenboogstrip. Maak zelf een leuke kleurpatroon met de grote (30cm) en de kleine (12cm) ballonnen.

  • Stap 3 : Knip de ballonnenboogstrip waar je DIY ballonslinger eindigt en hang de uiteinde vast aan de ophanghaakjes of de nylondraad.

Je kan deze ballonslinger ook gemakkelijk met de nylondraad maken in plaats van met de ballonnenboogstrip (deze is optioneel).  Er wordt bij elke ballonslinger een handleiding meegegeven waarin de 2 opties uitgebreid in worden uitgelegd.

BIJPASSENDE PRODUCTEN