Ballonslinger Valentijn

Deze ballonslinger Valentijn is perfect om je geliefde te laten zien hoeveel hij/zij voor je betekent. Hang deze slinger aan de muur of over de deuropening en het zal elke kamer opfleuren. Het is een geweldige blikvanger voor als je geliefde thuiskomt!

Deze Valentijn ballonnenboog heeft een mooie mix met dieprood, wit en transparante ballonnen met folieconfetti in hartjesvorm. Deze set bevat 30 ballonnen, lijmdots, nylondraad en een handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je tewerk kan gaan om deze DIY-ballonslinger te maken.

Je kan ook nog een leuke ballonnentros Valentijn erbij bestellen als welkom aan de deur of voor de gezelligheid aan de tafel.

15,00 incl. btw

Op voorraad

Grootste voordelen

✅ Tijdbesparend
✅ Complete set
✅ Multifunctioneel
✅ Gemakkelijk in elkaar zetten

Eenvoudig te monteren

Het monteren van de DIY ballonslinger VALENTIJN vergt maar een paar eenvoudige stappen:

  • Stap 1 : U blaast de ballon op, dit kan u makkelijk doen met de handpomp en knoopt deze toe.

  • Stap 2 : U steekt de opgeblazen ballonnen door de ballonnenboogstrip. Maak zelf een leuke kleurpatroon met de grote (30cm) en de kleine (12cm) ballonnen.

  • Stap 3 : Knip de ballonnenboogstrip waar je DIY ballonslinger eindigt en hang de uiteinde vast aan de ophanghaakjes of de nylondraad.

Je kan deze ballonslinger ook gemakkelijk met de nylondraad maken in plaats van met de ballonnenboogstrip (deze is optioneel).  Er wordt bij elke ballonslinger een handleiding meegegeven waarin de 2 opties uitgebreid in worden uitgelegd.

BIJPASSENDE PRODUCTEN