Search
Close this search box.

DIY Ballonslinger FROST, 36 ballonnen

De DIY ballonslinger FROST bestaat voornamelijk uit blauwe, witte en zilveren kleuren en staan synoniem voor elegantie, puurheid en adel. Dit DIY-pakket is handig in gebruik.

Het is zeer geschikt voor de verjaardag van uw kleine prins, een babyshower, je vrijgezellenfeest, een fantastisch afstudeerfeest, een leuk kantoorfeest en nog veel meer! Bekijk zeker bij feestversiering via de filter op de bijpassende kleuren.

15,00 incl. btw

Op voorraad

3 x Blauwe confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige blauwe confettiballonnen gevuld met blauwe papieren confetti!

3 x Zilveren confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige zilveren confettiballonnen gevuld met zilveren papieren confetti!

8 x Chrome zilveren ballon, 30cm

Deze chrome zilveren ballon ziet eruit als metaal en heeft een tof glanzend effect!

10 x Pastel blauwe ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel blauwe ballon past perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat blauwe kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

6 x Witte ballonnen, 13cm

Deze schattige witte ballonnen zijn van klein formaat, van wel 13cm! Ze hebben een witte kleur met een glanzend effect en zijn enkel geschikt om te vullen met lucht.

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 15,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: wit, blauw, zilver
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Merk: Full-PartyBox

 

Grootste voordelen

✅ Tijdbesparend
✅ Complete set
✅ Multifunctioneel
✅ Gemakkelijk in elkaar zetten

 

Kwaliteitsballonnen

Deze ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex materiaal en zijn niet giftig. Ook zijn ze biologisch afbreekbaar. Door de latex kunnen de ballonnen in opgeblazen toestand zeer goed uitrekken.

Eenvoudig te monteren

Het monteren van de DIY ballonslinger FROST vergt slechts maar paar eenvoudige stappen.

  • Stap 1 : U blaast de ballon op, dit kan u makkelijk doen met de handpomp en knoopt deze toe.

  • Stap 2 : U steekt de opgeblazen ballonnen door de ballonnenboogstrip. Maak zelf een leuke kleurpatroon met de grote (30cm) en de kleine (12cm) ballonnen.

  • Stap 3 : Knip de ballonnenboogstrip waar je ballonslinger eindigt en hang de uiteinde vast aan de ophanghaakjes of de nylondraad.

Je kan deze ballonslinger ook gemakkelijk met de nylondraad maken in plaats van met de ballonnenboogstrip.