Zoek
Sluit dit zoekvak.

Box ballonnen zeemeermin (26 ballonnen)

Een dochter met veel interesse in zeemeerminnen en de onderwaterwereld? Dan is deze box ballonnen zeemeermin ideaal, want door deze leuke kleurencombinatie van groen, blauw en paars kan je de ruimte omtoveren tot een echte onderwaterwereld. Je kan deze mooi combineren met de leuke box slingers thema zeemeermin.

10,00 incl. btw

Op voorraad

2 x Folieballon blauwe ster (48cm)

Deze folieballon blauwe ster kan gebruikt worden op allerlei feestgelegenheden: verjaardag, woodland-themafeest, 1ste verjaardag, ... .

5 x Turquoise ballonnen, 30cm

Deze leuke turquoise ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje of een feestje in kleurenthema. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

4 x Paarse ballonnen, 30cm

Deze leuke paarse ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje of een feestje in kleurenthema. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

6 x Zeeblauwe ballonnen, 30cm

Deze leuke zeeblauwe ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje of een feestje in dit kleurenthema. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

5 x Lavendel paarse ballonnen, 30cm

Deze leuke lavendel paarse ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje of een feestje in kleurenthema. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

4 x Transparante ballonnen, 30cm

Deze leuke transparante ballonnen kan je gebruiken voor een leuk zeemeerminnenfeestje. Je kan ze vullen met leuke varianten confetti. Ze zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Wit krullint, 20m

Het wit krullint van maar liefst 25 meter in een bolvorm. Perfect voor de (helium)ballonnen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 10,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: blauw, groen, paars
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 26 ballonnen
Afmetingen: 30cm/12 inch | 45cm/18inch
Zweeftijd latex: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BallonBoost)
Zweeftijd folie: 2-7 dagen (afhankelijk van de grootte)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco