Zoek
Sluit dit zoekvak.

Box ballonnen pastelmix (24 ballonnen)

De ballonnen pastelmix zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex. Hierdoor zijn ze van sterke kwaliteit en goed geschikt voor helium. De zachte pastel kleuren van de ballonnen bieden een leuke versiering voor onder andere babyshowers, bruiloften of bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes met unicorn thema.

Bekijk zeker ook de bijhorende pakketten van slingers en tafelversiering voor dit thema. Ook unieke bijpassende dessertversiering kan je hieronder terugvinden.

16,00 incl. btw

Slechts 2 resterend op voorraad

Folieballon gouden ster (48cm)

Deze folieballon gouden ster kan gebruikt worden op allerlei feestgelegenheden: verjaardag, prinses-themafeest, 1ste verjaardag, ... .

Folieballon blauwe ster (48cm)

Deze folieballon blauwe ster kan gebruikt worden op allerlei feestgelegenheden: verjaardag, woodland-themafeest, 1ste verjaardag, ... .

2 x Folieballon roze ster (48cm)

Deze folieballon roze ster kan gebruikt worden op allerlei feestgelegenheden: verjaardag, prinses-themafeest, 1ste verjaardag, ... .

3 x Ballonnen blush, 30cm

Deze lieve ballonnen blush is wit en er staat een lief gezichtje op met de ogen dicht met wimpers en wat blush. Ze zijn extra sterk en kunnen zowel met lucht als helium gevuld worden. Heel erg liefdevol en bijzonder bij een afscheid van een lief sterrenkind(eren) of op een verjaardag. Je kan ze ook terugvinden in enkele van onze ballonnentrossen.

5 x Pastel roze ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel roze ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat roze kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

5 x Pastel blauwe ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel blauwe ballon past perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat blauwe kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

5 x Pastel groene ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel groene ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat groene kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Uitverkocht

5 x Pastel paarse ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel paarse ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat paarse kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Wit krullint, 20m

Het wit krullint van maar liefst 25 meter in een bolvorm. Perfect voor de (helium)ballonnen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 16,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: goud, blauw, roze, paars, groen, wit
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 24 ballonnen
Afmetingen: 30cm/12 inch  |  48cm/20 inch
Zweeftijd: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BallonBoost)
Zweeftijd folie: 2-7 dagen (afhankelijk van de grootte)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco, Globos Europe