Zoek
Sluit dit zoekvak.

Box ballonnen Gender Reveal roze confetti (26 ballonnen)

Binnenkort een Gender Reveal feestje op de planning? Dan mogen deze sfeervolle ballonnen Gender Reveal roze confetti zeker niet ontbreken! Met deze box ballonnen zal de “Boy or Girl Party” helemaal af zijn!

Leuke box ballonnen
Full-PartyBox heeft de beste ballonnen samengesteld in deze leuke set. De set bestaat uit luxe latex ballonnen om je feestje onvergetelijk te maken. Je kan, zonder je zorgen te maken, genieten van de geslachtsonthulling van je dochtertje!

14,50 incl. btw

2 x Gender Reveal ballon met roze confetti, 41cm

Een gender reveal ballon met roze confetti is een feestartikel dat wordt gebruikt om het geslacht van een ongeboren baby bekend te maken aan vrienden en familie. De ballon is gemaakt van zwarte latex en heeft een diameter van ongeveer 41 cm (16inch). Zo blijft de inhoud nog even een verrassing. Op de buitenkant staat in witte tekst "boy or girl?". De ballon dient voor deze  wordt opgeblazen met lucht of helium, gevuld te worden met roze confetti aan de hand van het bijgeleverde trechtertje.

Deze gender reveal ballon zal zorgen voor een leuk effect op je Gender Reveal Party, want hiermee zal je kunnen onthullen welk geslacht je kindje heeft. De ballonnen kunnen gevuld worden met helium. Als de ballon op volledige grootte is kan de zweeftijd ongeveer 6 tot 8 uur meegaan.

Lees zeker de blog over "Hoe een Gender Reveal doen in coronatijden?". Je kan deze ideeën ook gebruiken buiten corona-tijd.

6 x Blauwe confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige blauwe confettiballonnen gevuld met blauwe papieren confetti!

6 x Roze confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige roze confettiballonnen gevuld met roze papieren confetti!

6 x Pastel blauwe ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel blauwe ballon past perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat blauwe kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

5 x Pastel roze ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel roze ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat roze kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Wit krullint, 20m

Het wit krullint van maar liefst 25 meter in een bolvorm. Perfect voor de (helium)ballonnen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 14,50 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: blauw, roze
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 26 ballonnen
Afmetingen: 30cm/12 inch
Zweeftijd latex: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BallonBoost)
Zweeftijd folie: 2-7 dagen (afhankelijk van de grootte)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco, Globos Europe

BIJPASSENDE PRODUCTEN