Box ballonnen Gender Reveal Mix (24 ballonnen)

Binnenkort een Gender Reveal feestje op de planning? Dan mogen deze sfeervolle ballonnen Gender Reveal zeker niet ontbreken! Met deze box ballonnen zal de “Boy or Girl Party” helemaal af zijn!

Leuke box ballonnen
Full-PartyBox heeft de beste ballonnen samengesteld in deze leuke set. De set bestaat uit luxe latex ballonnen om je feestje onvergetelijk te maken. Je kan, zonder je zorgen te maken, genieten van de geslachtsonthulling van je kindje!

Extra touch
Voor de extra touch kan je de leuke ‘Boy or Girl’ ballonnen met confetti bijbestellen in dit pakket. Deze ballonnen worden dan gevuld met de kleur naar keuze. Voeg deze toe via de extra opties.

Maak je Gender Reveal Party compleet met deze box ballonnen Gender Reveal en bestel deze vandaag nog!

12,00 incl. btw

Op voorraad

6 x Blauwe confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige blauwe confettiballonnen gevuld met blauwe papieren confetti!

6 x Roze confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige roze confettiballonnen gevuld met roze papieren confetti!

6 x Pastel blauwe ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel blauwe ballon past perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat blauwe kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

6 x Pastel roze ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel roze ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat roze kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Wit krullint, 20m

Het wit krullint van maar liefst 25 meter in een bolvorm. Perfect voor de (helium)ballonnen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 12,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: blauw, roze
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 24 ballonnen
Afmetingen: 30cm/12 inch
Zweeftijd latex: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BallonBoost)
Zweeftijd folie: 2-7 dagen (afhankelijk van de grootte)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco