Ballonnentros gouden ster

De ballonnentros gouden ster bevat roze ballonnen, gouden confettiballonnen, folieballon in de vorm van een gouden ster. Het is een feestelijk arrangement van ballonnen dat perfect is voor allerlei feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, afstuderen en meer.

De roze en gouden kleuren zijn een populaire combinatie, omdat ze een feestelijke en glamoureuze uitstraling hebben en goed bij elkaar passen. De confettiballonnen voegen een extra feestelijke toets toe. De gouden sterballon is een opvallend element dat extra glamour en schittering aan het boeket toevoegt.

De ballonnen kunnen worden gecombineerd met andere decoraties zoals linten, tassels en bloemen om het arrangement nog feestelijker te maken.

Het is leuk als extra op een feestje en nog leuker om als cadeau te geven als verrassing voor een verjaardag, een diploma behaald of gewoon zomaar. Kijk zeker ook onderaan voor leuke bijpassende versiering zoals slingerversiering en tafelversiering.

20,00 incl. btw

Op voorraad

Addon Details
Ballonnentros gouden ster 20,00
Subtotal
SPECIFICATIES

Kleur: roze, blauw, goud, geel, paars, groen
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Merk: Full-PartyBox

LET WEL!
De ballonnentros gouden ster
is momenteel enkel beschikbaar via afhaling.
Levering is enkel in de gemeenten Brecht, Schilde en Schoten.

BallonBoost geeft de latex ballonnen een langere zweefduur :

De normale zweefduur van een latexballon is ongeveer 7 tot 12u, maar met de BallonBoost kan deze ballon wel tot 48u zweven. BallonBoost zorgt er ten slotte voor dat er een extra laagje aan de binnenkant van de ballon wordt aangemaakt, zodat de helium er langer kan in blijven.

BIJPASSENDE PRODUCTEN