Zoek
Sluit dit zoekvak.

Box ballonnen 1ste verjaardag roze (25 ballonnen)

Hiep hiep hoera je dochtertje is jarig en wordt 1 jaar, een hele mijlpaal die 1ste verjaardag. Met deze ballonnen 1ste verjaardag roze zal dat vast een geweldig feest worden. Ook de folieballon nummer 1 van 92cm zal een leuke eyecatcher zijn.

Bekijk zeker ook de bijhorende pakketten van slingers en tafelversiering voor dit thema. Ook geweldig bijpassende dessertversiering kan je hieronder terugvinden.

14,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Gouden folieballon nummer 1, 86cm

Een gouden folieballon nummer 1 is een feestelijke decoratie die gebruikt kan worden voor verschillende gelegenheden waarbij het cijfer "1" centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan een eerste verjaardag, een jubileum of een afstudeerfeestje.

Deze ballonnen zijn gemaakt van dunne folie die gevuld kunnen worden met helium of lucht. Eenmaal opgeblazen, hebben ze een glanzende gouden kleur en vormen ze het cijfer 1. De afmetingen van de ballon variëren afhankelijk van de fabrikant en het model, maar ze zijn over het algemeen ongeveer 86 cm hoog en 51 cm breed.

De gouden folieballon nummer 1 is een populaire keuze voor feestdecoraties vanwege zijn opvallende uiterlijk en veelzijdigheid. Hij kan alleen worden gebruikt als op zichzelf staande decoratie, of in combinatie met andere folieballonnen of ballonboeketten om een ​​indrukwekkende feestelijke sfeer te creëren.

Het is belangrijk om folieballonnen goed te behandelen, omdat ze gevoelig zijn voor schade en lekken als ze worden blootgesteld aan scherpe objecten of hitte. Ze moeten worden bewaard op een koele, droge plaats en uit de buurt van direct zonlicht worden gehouden om verkleuring en vervorming te voorkomen.

Kortom, de gouden folieballon nummer 1 is een geweldige feestdecoratie die een feestelijke sfeer kan creëren voor verschillende gelegenheden waarbij het cijfer "1" centraal staat.

3 x Gouden confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige gouden confettiballonnen gevuld met gouden papieren confetti!

3 x Roze confettiballonnen, 30cm

Ben jij opzoek naar een glamoureuze uitstraling voor jouw verjaardagsfeest of misschien wel de allermooiste babyshower? Versier jouw feest dan met deze prachtige roze confettiballonnen gevuld met roze papieren confetti!

2 x Chrome gouden ballonnen, 30cm

Deze chrome gouden ballon ziet eruit als metaal en heeft een tof glanzend effect!

4 x Witte ballonnen, 30cm

Deze witte ballonnen van 30cm is leuk te combineren met zijn kleinere versie van 12cm, zoals in ballondecoratie of een leuke ballonslinger.

12 x Pastel roze ballonnen, 30cm

Deze prachtige pastel roze ballonnen passen perfect op elk feestje van het jaar! Ze hebben een intens pastel mat roze kleur en zijn geschikt om te vullen met lucht of helium.

Wit krullint, 20m

Het wit krullint van maar liefst 25 meter in een bolvorm. Perfect voor de (helium)ballonnen!

Maak je bestelling compleet met deze leuke extra's :

Productprijs: 14,00 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

SPECIFICATIES

Kleur: goud, roze, wit
Materiaal: biologisch afbreekbaar latex
Inhoud: 25 ballonnen
Afmetingen: 30cm/12 inch  |  45cm/18 inch | 86cm/34 inch
Zweeftijd latex: 5-7 uur (of 2-5 dagen met BallonBoost)
Zweeftijd folie: 2-7 dagen (afhankelijk van de grootte)
Geschikt voor: lucht, helium
Merk: PartyDeco