Zoeken
Sluit dit zoekvak.
gepersonaliseerde draagtas Juf Fantastisch

Geschenk voor juf & meester

Geschenk voor juf & meester

Geschenk voor juf & meester

Op zoek naar een cadeau voor juf of meester? Heeft jouw kind ook zo’n toffe leerkracht en wil je hen graag in de bloemetjes zetten met een leuk geschenk?

Dat kan zeker met één van deze leuke gepersonaliseerde hebbedingetjes. Je kan ze geven voor een verjaardag, als bedankje voor het voorbije schooljaar, dag van de leerkracht of zomaar.

Op zoek naar een cadeau voor juf of meester voor het einde van het schooljaar?

Het is bijna juni en dan is het eindelijk vakantie voor de kinderen, maar ook voor de juf en meester! Ze verdienen het om ook in de bloemetjes gezet te worden na een schooljaar lang hard te werken. De zoektocht naar een origineel cadeau voor juf of meester kan dus weeral beginnen. Bij Full-PartyBox zijn er tal van mogelijkheden om persoonlijke cadeaus te maken. Wij bieden de allerleukste cadeaus om te personaliseren.

Origineel cadeau voor juf of meester

De juf of meester is altijd blij met een tof hebbedingetje dat ze in de klas of thuis kunnen gebruiken. Zo kan je ze een brooddoos met foto cadeau doen, een pen met eigen naam op, een leuke draagtas of een tasje voor de pennen of verzorgingsspulletjes in weg te bergen.

Uiteraard hebben we ook de klassieke mok dat altijd een succes is! Er zijn standaard keuzes, maar je kan deze ook zeker laten personaliseren. Zo kunnen ze met dit origineel en uniek cadeau een welverdiende tas koffie of thee drinken tijdens de pauzes of in de tuin tijdens de vakantie! Met een afscheidscadeau van Full-PartyBox zal je je leraar of lerares zeker en vast verrassen.

ON VACATION

van 1 juli tot en met 4 augustus zijn we niet bereikbaar.

We zijn er even tussenuit

Alle bestellingen die in deze periode gebeuren, kunnen ten vroegste op 5 augustus behandeld worden.